Nollestrand Vlissingen zonsondergang 1969Hallo, ik ben Chris Groesser. Ik ben geboren en getogen in Vlissingen. De artikelen op deze website zijn van mijn hand evenals bijna alle foto's. Een klein aantal is afkomstig van pixabay waar vele fotografen hun foto's, vrij van rechten, delen voor hergebruik.
Op het strand, aan de monding van de rivier de 'Schelde', daar waar het zoete water van de rivier overgaat in het zoute water van de Noordzee, speelde ik als kind. Dat strand, onder invloed van eb en vloed, was elke dag weer anders. Op jonge leeftijd kreeg ik een camera en daardoor de mogelijkheid dat vast te leggen. Hier begon mijn liefde voor de fotografie wat is uitgegroeid tot mijn huidige kennis.
In de loop van de jaren heb ik diverse workshops en cursussen gevolgd bij oa: Loulou Beavers, Carla van Iersel, HenkJan Kievit en anderen.
Hoewel mijn passie is begonnen met natuurfotografie in al zijn facetten, heb ik in de loop der jaren mijn kennis uitgebreid met oa straat-, portret-, sfeerfotografie en meer. Kijk daarom vooral naar mijn portfolio.